Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Καμία λίστα από κέικ με σαντιγί δεν είναι πλήρης αν δεν περιλαμβάνει και μια παραλλαγή με σοκολάτα. Αυτό το σοκολατένιο κέικ με σαντιγί έχει μια πολύ αρωματική, τρυφερή και μαλακή βάση με μια κρεμώδη γέμιση, που το καθιστά αφράτο, ελαφρύ και εξαιρετικά νόστιμο. Η πραγματική μαγεία αυτού του σοκολατένιου κέικ βρίσκεται στη σαντιγί. Αν ετοιμάσετε το κέικ στο σπίτι, χρησιμοποιήστε N20 8 g κρέμας για να αποκτήσετε επαγγελματική σαντιγί για τη γέμιση.
2 BusyDay Dump Cake, ψημένο σε 2 στρογγυλές φόρμες κέικ 8 ιντσών
2 κουταλιές της σούπας σαντιγί
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Ανήκει στα πιο δημοφιλή θερμοπλαστικά με κατασκευαστική εφαρμογή. Οφείλει τη δημοτικότητά του σε ειδικές ιδιότητες, όπως η υψηλή μηχανική αντοχή, οι εξαιρετικές ιδιότητες ολίσθησης, η υψηλή αντοχή σε κρούσεις, η καλή χημική αντοχή, η ικανότητα απορρόφησης κραδασμών και η κατεργασιμότητα (στροφή, φρεζάρισμα, κοπή).
Πολλοί άνθρωποι προσθέτουν ελαιόλαδο στις σαλάτες για καλύτερη γεύση, αλλά, τι θα λέγατε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα και να ετοιμάσετε ελαιόλαδο με λεμόνι που θα κάνει τα ωμά λαχανικά σας πιο νόστιμα; Η παρασκευή ελαιόλαδου με λεμόνι είναι εξαιρετικά εύκολη, απλά πρέπει να αφαιρέσετε την εξωτερική επιφάνεια των λεμονιών και να τα τοποθετήσετε σε έναν αφυγραντήρα κρέμας με λίγο ελαιόλαδο. Αφού επαναφορτίσετε τον αφυγραντήρα σας μία φορά, θα χρειαστεί να τον κουνήσετε μερικές φορές και να αφήσετε το μείγμα όπως είναι για 5 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων το λεμόνι θα έχει ενσωματωθεί σωστά στο ελαιόλαδο και θα είναι έτοιμο προς χρήση.
1 μεγάλο λεμόνι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο